Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Happy Mother's Day
Wednesday, May 16, 2012 | 6:29 AM | 0 comments
 Assalamualaikum wbt :) . Sudah sekian lama kan kymah tak update . Haha . Kesibukkan dong . Ehehe . Oke Kymah cuma nak buad quick entry sebab sebab sebab sebab sebab kymah tengah malas . Muahahaha . Oke dahhh , sambung balik . Truth it Kymah cuma nak cakap happy Mothers Day kepada Ibu kymah sendiri dan kepada ibu-ibu diluar sana oke .Terima kasih sebab banyak bersabar dengan karenah Kymah selama nhe . 

Hari nie jugak kymah nak wish kepada cikgu2 diluar sane tuh Selamat Hari Guru eh . Ilmu yg dicurahkan tak mungkin tiada ganti . Oke . Disebabkan Kymah malas nak menaip . So korang tengok lah gambaq kami di Gambang Waterpark :)

Mak kymah lagi tinggi dari kymah :'(

Happy family :)

My sister and Byah

Errkkk ?
*Aku tak ready lagi dye dah snap --'

Kymah with my sister :)

Asyik2 kymah jeh yg tak ready . :(


Tolong bukakan tag kad tangan Byah :D

Sekian sahajalah ye . Kene paham kymah tengah malas . HAHA :D
Btw , Kymah dah masuk form 6 . huhu . So , lagi bertambah busy lah nampaknya lepas nie . Haih --' . Oke lahh . Assalamualaikum , Gud night peeps :)