Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Tired
Sunday, April 15, 2012 | 12:21 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :) . 
Firstly kymah nak cakap kymah penad sesangat .
Second , Kymah mengantuk tahap gaban .
Third , Kymah memang perlukan tydo yg cukup . <-- Merepekss :D
Fourth , Kymahh sekagi lagi dalam dilema :'(

Hari nhe kymah ada pergi taklimat pendidikan bagi PIIC (Putra Intelek International College) . PIIC nhe adalah satu kolej yg diiktiraf oleh kementerian dalam negeri n so on . PIIC nhe banyak bagi kelebihan . Salah satunya dye punya pinjaman hanyalah RM 19 250 . Ha , siked giler kan . But kalau nk bandingkan dengan kolej lain diorang punya PTPTN hampir2 RM 50 000 . banyakk wooo . haha . Pastu sampai ke tua tak mampu nak balik pinjaman tuh . Errgghh , Baek tak payah kan . 

Kymah mintak pendapat abang kymah sebab kymah nhe first intake for the kolej lha kan . But still dunno nak pergi ke tak . haih --' . better tunggu surat UPU or tak ? EEeeeeeeeee . .  Giler blurr otak nhe . Pecah kepala pikir . Duet lagi , nak sambung mane lagi . Cost yg nak bawak lagi. Cukup pakej buad kymah rase macam nak pengsann .

Tarikh untuk daftar kemasukan dye pulak dari 16 April until 30 April nhe . Huishhh . Start esokk tuhh . Hurmm . Kymah rse macam tak ready lagi . Kawan kymah beria ajak kymah masuk kolej nhe , but kymah tak berapa minatt . How comee kymah nak belajar something yg kymah tk suka rite ? Hope apa yg kymah mintak dalam UPU tuh dapat . Aminnnn . 

Oke dah sampai masenya untuk kymah merehatkan mata kymah yg mengantuk nhe . :D . Okee then . Assalamualaikum uoolllsss :)