Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Result
Tuesday, April 3, 2012 | 5:32 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :) ha , lame gilerr doe kymah tak updates belog . Berhabuk dah kodd fuh fuhhhh . Ha bersih sikedd . Hikhik (Y). hari nhe kymah nak story ket pasal result day kad sekolah kymah . Takde lah meriah sangat but kymah sangat teruja sebab dah habiskan sesi persekolahan . Haha . lepas nhe kene berdikari dan buad keputusan yg betul untuk hala tuju hidup kymah . kalau tersilap langkah nanti alamanya gigit jari lah kymah . orang laen berjaya kymah duk kad umah lagi kan . Tak mao lah jadik gituh . Hurmm . Cakap pasal result , result kymah takdelah segempak korang2 yg pandai tuh . but boleh lah buad sambung belajar lagi . 

Haa , Nhe lah result kymah .

See , kymah tak sepandai korang punss , tapi kymah bersyukur sangat sebab takk kutip semua abjadcukup sampai C jeh . huhuk. Sekarang nhe kymah tengah kompius nak pilih mane same ada kymah nak sambung ke IPTA ataupun Form 6 . memang keliru sangat . ade orang cakap kalau masuk IPTA bestt tapi kalau masuk Form 6 lagi untung . kymah pun kurang pasti sebab ape . Hurrmm . 

Ha , nhe kymah nak bagitahu ket , kawan-2 seangkatan dengan kymah memang telah membuktikan yg diorang boleyh berjaya terutamanya Suhaila binti Rosli . dye punyer result 7A , bestfriend kymah pulak dye dapat 5A . Kawan2 yg laen pulak ade g dapat 4A , 3A n 2A . Haaa. Walaupun kami tak dapat banyak A tapi tetap bersyukur dengan ape yg kami dah dapat nhe . 

Cuma kymah doakan korng sume doakan kymah dan kawan2 kymah berjaya selepas nhe dan doakan kitorang dapat tempat belajar yg bagus2 dan berjaya nanti . Insyaallah kymah akan doakan korang jugakk nanti . Btw hari pun dah tersangat lewat . So , nanti kymah updates lagi ukee . Sampai berjumpa lagi kawann2 . Assalamualaikum wbt :)