Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Favourite Thingss
Sunday, April 15, 2012 | 10:17 AM | 0 comments
\
Assalamualaikum wbt :)
haa , hari nhe kymah nak share siked favourite thing yg kymah teringin sangat nak beli . But belum tertunai lagi hajat tuhh . Pitih takdok weyhh . HAHA . 

Oke meh kita berkenalan dengan Macbook Airr . 
Macbook nhe adalah lappy yg paling nipis setakat ini di dunia . Harga pulak tak payah nak cakap lah kan , berganda2 dari harga lappy biasa . Tapi kymah ade hati lagi nak beli kan . hakhak . Biarkan kymah terus berangan . :D




Ha . Dah puas tengokk . Tapi kymah tak mampu lagi setakat nhe . Hanya angan2 semata :)

Barang kedua pulak opcozzz lha barang pujaan hati remaja zaman sekarang . Paling tak pun mesti ada satu sorang kalau yg mampu beli tu lha kan . HAHA, yg tak mampu beli macam kymah nhe hanya mampu tengok harga dan tengok org lain pakai jeh . Kymah cakap pasal DSLR Nikon . Tak kira lha nikon D3000 ke , D5000 ke ape kehh . Yg penting camera aite ? Alah , mak kymah cakap buad ape beli bende mahal2 , beli handfone jeh kan senang . Ade camera jugakk . Tapi fone yg ade camera pun kymah takde lagi . macam mane --'

Ni Gambaq DSLR Nikon pada sape2 yg tak pernah tengokk . :D


Sape taknak bende nie kan . huhu . Kymah percaya semua remaja memang gilakan bende nhe n Blackberry .

Yg ketiga , Samsung galaxy . Tak kira lha Ace ke , Y ke Wonder ke , S II ke , S I ke . Tapi yg penting samsung . Hehehe . Maklumlah , perookkk . Orang laen sukakan Blackberry or something yg lebih canggih . Something like Ipadd I , Ipad II . Tapi kymah lebih berminat kepada tiga2 bende yg kymah bgtahu nie . Banyak bende yg menarik perhatian kymah , Tapi 3 nhe lah yg berjaya menawan hati kymah . But tawan hati jeh tao , Bukan mampu lagi nak beli tuh . Tunggu lahh kymah kerja dulu nanti . HAHAHAHAHAHA :D



Banyak lagi yg kymah suka . Tapi takkan nak listkan semua kan . Banyakk tuuuuu . kang tak pasal2 sampai 3 page . HikHik . So , doakan kymah dapat capai ape yg kymah inginkan nhe , kalau tak dapat pun doakanlha kymah berjaya dalam hidup , Ehhh <----- Ayat yg takde kene mengena . HAHA . Oke , kymah a bit ngantuk now , so . We continue later oke . Ececehh , Speakinggg , Heeeee . Babaiii for now , Assalamualaikum wbt :)

Watlek Watpeace :)