Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Kompiusss
Saturday, April 14, 2012 | 10:37 AM | 0 comments

Assalamualaikum wbt :) Dah lame kymah tak update belog kan . hurmm . Kymah dah malas giler nak update blog or edit blog . suruh org yg buadkan . Hehek . 

Ya Allah, pejam celik ejam celik dah bulan April dah pun . Kymah buntu sangat pasal dekad mane kymah akan sambung belajar . Kymah takud . . Hope doakan kejayaan kymah n kawn seperjuangan . Kymah ada bagitahu parents kymah yg kymah nk sambung form 6 . But Maksu kymah tak bagy . Dye cakap keputusan baek , So maybe dapat lah kod u yg baek2 . And i was like I hope soo lah kan .

Better study form 6 , cus kymah belum ready nak hadapi dunia luar seorang diri . HAHA, Ayat budak penakuddd . :D  But at the same time yg kymah harap kymah akan dapat ape yg kymah nak dan berjaya atas hasil usaha kymah sendiri , Insyaallah . 

Kymah rase byk kali dah kymah post pasal buntu nak sambung study mane kan . So ? Ade kymah kesah . Blogg saye oke . HAHA , Oke . I should go now . CHOWW :)