Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Aku buad ape kad Korang :'(
Thursday, February 9, 2012 | 2:44 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt . Hari nhe kymah rase macam nak menangis dalam bilik air sebab kymah sedih sebab dipinggirkan . :'(

Hurm . Biar kymah story siked . kymah ade kawan kad tempat kerja . name diorang biarlha rahsia . Kymah tahu kymah tak secantik n tak chomel macam diorang . Tapi kymah pun ade perasaan jugak . Jangan lha pinggirkan kymah macam kymah nhe hina sangat . Kymah pun tak tahu ape sebab diorang jadi macam tuh dengan kymah . kymah rase kymah tak pernah buad salah dengan diorang  but kenapa jadik macam nhe :'(

Mula-2 kymah bairkan jeh . Engatkan diorang nak bergurau keh ape keh kan . but makin lame makin tak tegur langsung kymah nhe . Ya Allah , kymah memang tak paham ape masalah diorang ngan kymah. Sampai kymah rase bila diorang pandang kymah rase macam diorang tuh cakap something pasal kymah . sampai hati korang kan . Sumpah kymah tak pernah buad ape-2 pun kad korang . Bila kymah datang kad diorang jeh diorang akan pandang kymah macam kymah baru masuk kerja hari nhe . Thats make me feel like kymah ade buad salah ngan diorang .

Satu lagi . Diorang macam nak jauhkan diri daripada kymah . Like kymah nhe pernah buad satu dosa besar kad diorang sampai macam nhe sekali . Kymah memang terasa sesangat lha . But kymah kene sabar sebab kalau kymah quit esok rugi lha kymah kerja dua minggu nhe . Baik kymah sambung jeh then quit bile gaji masuk. Kymah mang tak tahan dok kad sini . Tambah pulak kawan-2 kymah sendiri tak pedulikan kymah . Nasib lha ade 2 3 orang yang baik hati kawan ngan kymah. 

Kymah mang terasa sesangat lha . Harap diorang dapat bagitahu ape yg membuatkan diorang pinggirkan kymah . kymah kene tahu . Baru lha masalah nhe selesai . Buat mase nhe kymah nak pikir balik ape yg kymah buad or cakap kad diorang sampai diorang semua taknak kawan ngan kymah dah . :'(

I think thats all . Rase macam nak pergi meratapi nasib yg menimpa Hamba Allah yg Sorang nhe :'( 
Uwwwaaaaaaaa . . . . . babaiiii Peeepssss :'(