Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Behenti Kerja .
Friday, February 24, 2012 | 9:12 AM | 0 comments

Assalamualaikum . Ha , dah lame sangat dah kymah tak update belog . Sampai kymah pun dah lupa macam mane nak edit belog bagi oke siked pada nhe . 

The reason why kymah lame tak update belog cus kymah agak busy dengan kerja . Maklum lha , kymah pergi kerja around 6:30 pagi balik pulak dalam pukul 5:30 petang . Penad derr . Ha , kymah dapat update nhe pums sebab kymah dah decide nak resign . sumpah kate kerja dekad situh memboringkan . Tambah pulak kawan yang hanya baek bila kita ade depan mate kita . Bila kita takdeh dok sebokk mengata sane-sini . menyampah ! 

Bila dah kerja baru kymah tahu erti penad bekerja and betapa pentingnya duet bagi seseorang yg sudah bekerjaya . Maksud kymah bukan orang yg takde kerjaya tuh tak perlukan duet but orang yang ade kerjaya nhe lha memerlukan banyak duet . Cus mungkin ade yg nak bayar kereta , bayar rumah etc . kalau org yg tak mempunyai kerjaya nhe mungkin hanya perlukan duet untuk survive . So . memang berbeza .

Ha , dah habess merepeks . Aim kymah buad update nhe hanya nak citer sal kymah dah officially resign n kymah dah lame tak update belogg . sekarang nhe semua dah lari tajukkk . Hurmmmm . Ape pun tak boleyhh . Ngeh-3. So better kymah stop dulu . Laen hari kita bercerita lagi ya . babaii :)