Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Sedikit Jamuan :)
Saturday, January 14, 2012 | 6:30 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :) , ha , hari nhe rumah kymah ade buad siked jamuan ataopun dalam bahase kampung nyer mesyuarat :) , ayah kymah buad jamuan nhe untukk bincang pasal kenduri abang kymah , tapi jamuan nhe tak dilakukan sepenuhnye di rumah kymah , ayah kymah buad sekaly dengan jiran belakang rumah kymah , so kami together gether hlha buad jamuan nhe , agak usy lha jugak mak n ayah kymah , but kymah steady jehh , HAHA , malas lha nak menyibokk , Uhuhu :)

ha , cakap pasal jamuan untuk bincang pasal kendury tuh kan , korang-2 yg bace entry kaly nhe meh lha datang kendury umah kymah pada 5 february nhe uke :) , kymah janjy kimah akan ade kad situh , then layan korang macam raje , AHAHA , jangan percaye sudahlha kenn , ehehe :)

to abang kymah iaitu Mohd Ishak Zulkifly dan juga pasangannya Nurul Farhah Roszopor , congrates to korang akhirnya dapat juga membina sebuah masjid setelah memadu asmara selama lebih kurang 5 tahun kalau tak silap kymah lha ken , so happy birthday lha to korang kenn , AHAHA , ttbe jeh happy birthday  , takde lha Semoga Bahagia , n Selamat berbulan Madu ehh , huhu :)

salam sayang dulu dary Kymahh, kymah nak tydorr lha , ngantokk , ngeee ^^, Babaiiii :)