Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Rindu Yg Teramat sangat :'(
Monday, January 23, 2012 | 10:14 PM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :) , hari nhe 24 january 2012 , esok genap empat minggu 4 hari Arwah Wan Nur Fatihah dan arwah Zulaikha pergi meninggalkan kami , sebenarnye kejadian nhe kymah masih belom boleyh terima lagi sebab kymah rase macam ini semua mimpi semata-mata , tapi bile difikirkan balik mungkin ALLAH lebih sayangkan mereka berdua . 

Kymah tersangat-sangat rindukan gelak tawa mereka berdua . Walaupun kymah nhe takde lha rapat sangat dengan Arwah Ika but , kymah pernah lha sekaly keluar jalan-2 dengan dye , lepak same-same . semua tuh masih bermain di fikiran kymah nhe . Bagi arwah Fati pulakk , kymah langsung tak leyh lupakan dye , bukan ape . bile kymah tak tahu nak masak ape , mesti dye datang tolong kymah , n ape-2 pun kymah engat lagi waktu kali terakhir dye makan nasik kad rumah kymah , .

Sehari sebelum mereka pergi meninggalkan kami , Arwah Fati ade kelaur hang dengan kymah , patutlha kymah ade perasan yg dye nhe dah kurang berselera nak makan . waktu kami makan kad KFC tuh , dye order snack plate , tapi seketul ayam pun dye ta habis , sye cakap yg dye dah kenyang . Pelik . selalunya bile keluar dengan kitorang , snack plate tuh paling koman pun tinggal separuh ajeh yg tinggal . Kenapa lha kymah tak perasan lagi waktu tuh ! Hurm , . . 

Mase kitorang tunggu teksi tuh , kitorang lepak-2 dulu kad payung , n macam biase lha , Kymah akan silang kaki kymah dekad peha dye , itulah kali terakhir kymah dapat buad macam tuh kad dye . Sedih sangat . patutlha mase kitorang hang tuh dye diam jeh , tak banyak cakap macam selalu . Agaknye orang kate dye dah buang tebiat kodd , . 

Before kitorang keluar hang tuh kan , waktu tuh kymah pakai shawl warne hitam , then dye cakap "Noor, kalau pakai selendang rambut tuh sanggul lha" , then aku pun suruh lha dye sanggulkan rambut akuh tuh , bulat jehh dye buad , . itulah bende terakhir yg dye buad untuk kymah . Kymah pun terasa sangat sebab hari dye pergi meninggalkan kitorang tuh , kymah langsung tak jumpa dye , tup-2 adeq dye cakap yg dye xsident kad tongkiat then dye pengsan . Kymah pergi lha bagitahu kad mak dye , . mak dye dah gabra semacam jeh . Kymah engat yg dye xsident bodo-2 jeh , macam terlanggar kucing keh , ape keh . Takde lha sampai boleyh meragut nyawa . 

Hurmm , Lagi , mase kad Bp tuh dye cakap dye nak buad Spek , so kitorang pergi lha . dah siap dye check tuh dye suh kymah pilihkan spek mana yg sesuai dengan dye , kymah pun pilihkan lha spek yang bewarna coklat gelap full frame sebab nampak sesuai dengan dye , . Akak tuh cakap 26 December nhe adeq boleyh ambik spek nhe yehh , dye angguk jeh , tapi semua tuh tak kesampaian . 

Buad Arwah Fati dan Ika , kymah selalu doakan yg terbaek buad korang . Kymah nak korang bahagia kad sane . Mungkin Allah lebih sayangkan korang berdua . Sekali lagi Kymah mohon maaf kalau kymah ade tersilap cakap keh , terhutang keh , terpukul sini sana keh , . Kymah janji kymah takkan lupakan korang sampai bile-2 . kymah janji kymah akan selalu melawat korang bile kymah free . . kymah janji :'(

Walaupun korang dah pergi , tapi naluri kymah tetap menyatakan yang korang tetap di hati kymah nhe , 





Arwah fati yg berbaju Ungu , (warne kegemaran kami)

 Itulah kenangan yang ade pada kymah , kymah akan simpan kenangan nhe dan akan kunci ketat-2 supaya korang takkan luput dalam ingatn kymah . Maaflha , gambar Arwah Fati jeh yg ade pada kymah , Arwah Ika memang takde , tapi kalau ade pun kymah tak boleyh nak isi sebab arwah seorang yg freehair , nanti ape pulak orang kate , . Akhir kate , kymah sayangkan korang sampai kymah pun diJemput oleh-Nya . Kymah sayangkan korang . Assalamualaikum wbt :)