Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



My Buddiezzzzz . Saranghaeyo ,3
Thursday, January 26, 2012 | 5:33 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :D
ha , hari nhe Kymah taknak cakap banyak , kymah cuma nak cakap kymah ade banyak bestieee , EHEHE . sebenarnya setiap orang mesti ade kawan baik sendiri kan , Ye lha , bila ada kawan baek nhe kita lagi senang nakk luahkan perasaan berbanding luahkan perasaan dekad parents kannn . 

Dahh , kymah malas nak membebel banyak-2 , nahh tengokk pic bestie-2 kymah uke :) . yang penting bestie kymah bukan sorang due , :DD
okeyhh , kita mulakan dengan anak orang Kaya Ulu Jempol nhe , Aiena name dye :)


Ha , yang nhe pulak kitorang panggil dye Akak , sebab dye nhe baek . name ori dye Nurul Ain :)

Yang nhe pulakk , Cinta hati aku . Name dye Nurul Atiqah Alya :)

Budak chumel dua orang nhe aku kenalkan kad bawah ehh :)

Ha , Yang terlebih Bumbum nhe , name dye Nurmaizatul Akma , panggil ma busukk jeh , kehkeh :)

Nhe pulak anak tok pat (tak tahu betul ke tak eja tuhh) . Name dye Nazatul shafina , panggil Eyna jeh :)

Yang cute miutt nhe pulakk , Nurul Nazira . panggil zyra , Kesian dye kene pergi PLKN , HIHIKK :D

Yang gila biskut chipsmore nhe pulakk name dye Nursyakila . Just panggil dye Kyla tomeyhh jehh :D

Budak berspek nhe , name dye Nuralyani , Yani for shortt . chomell kan :)


Yang kemetott nhe , eh tak nampak pulakk dye kemetot . Ahaha :) Yang chomel sebab bergambar dekad kedai spek nhe name dye Sharifah Salbiah , panggil dye Byah jehh :D

 Yang nhe name dye Wan Nur Fatihah :D

Ha , chomel bukan kawan-2 Kymah . Kymah tahu . ehehehe :D . best kawan dengan diorang sebab diorang paham perasaan kymah bila kymah terpaksa berhadapan dengan sesuatu yang boleyh menggugat kymah nyer keyakinan , ceeewwwaaahhh :DD . 

Lagi satu kymah nak pesan nhe , Jangn selalu sangat sakedkan hati kawan- , kalau nak bergurau boleyh lha , tapi kene berpada-2 sebabnyer kadang-2 bila kita cakap kita tak tahu diorang nhe suka atau takk . So , jagelah hati kawan-2 korang dengan baek , dan insyaallah mereka akan selalu engat kita :D 

Akhir kate , sayangs lha kawan-2 kita ehhh . Kymah sayang korang sesangat :D . Thats all for this night . Kymah cawww luu , so , Assalamualaikum wbt and gudnitesssss peepss :D