Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Cinta Baru , HAHA
Saturday, January 14, 2012 | 8:59 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt :), hurmm see the tittle right , ha , meh kymah nak story ket pasal 'Cinta Baru' kymah , . ahaha , kalau nak bace , bace ajehh lha , kalau taknak , AAK kan , ahaha, hurm , kymah nakk story ket sal satu mamat nhe, kymah kenal dye pun dalam fb , serius kymah cakap dye orang pertama yg berjaya bukak hati kymah nhe balikk lepas kymah break dengan A**L couple years ago , . 

jujo lha kymah cakap kenn , yg kymah sebenarnyer dah malas nak kapel-2 nhe , but , before kymah kenal dengan ery :) , lepas kymah kenal dengan dye , kitorang macam dh serasi , macam dah lame kenal , so , dye pun tanyer kymah same ade nak atau tak jadi gf dye , so kymah pikir , why don't give it a try right ? ha , so kymah pun terima lha , dah terima tuhh , . kymah mula merase macam bersemangat balikk, ha , sebab ape ? sebab tiap-2 pagi kalau rajin koll , text suruh bangun solat , n macam-2 lagi lha , . sape lagi kite boleyh bermanje selain yg tersayang right ? AHAHA, hurmm, meh kymah nak tunjuk ket ery kad korang 

nhe lha Ery :)

Aku dah mula sayangkan kao :)

ha, dah tengokk ken , so tak payah nak kutuk-2 lha kan Bf baru kymahh , AHAHA, biarlha korang nak kate dye tak hensem keh , hitam kehh o whatwver lha , asalkan kymah dah stat sayang kad dye , so jangan cube jadi batu api lha kan , HEHE :) soo, till thenn , Babaiii peeps :)