Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Menunjuk-Nunjuk ! Grrr !
Saturday, January 21, 2012 | 11:53 PM | 2 comments

Assalamualaikum wbt :) , hye korang , . oke hari kymah nak cakap ciked pasal MENUNJUK-NUNJUK . oke , Menunjuk ? korang suke keh orang yg suke menunjuk-nunjuk nhe ? mesti lha tak kan? kalau kymah lagi nyer lha tak suke , mintak dijauhkan orang macam tuh dary kymah, .

kymah ade terbace dary seorang blogger nhe , plus dye buad satu vid khas untuk orang  yang ade perangai macam nhe , huhu , kymah tak suke orang yang macam nhe cus

  • diorang akan berlagak sampai tak engat dunia
  • akan buad orang disekelilingnya berasa sakid hati
  • akan buad ramai orang menyampah dengan diorang

tambah pulak tak ramai yg suke nak berkawan dengan orang yg ade perangai macam nhe , then , boleyh jugak daripada shabat menjadi musuh sebab salah seorangnye ade sifat yg tak elok nhe . bukan nak cakap ape , kalau korang beli barang-2 yg branded or paling mahal didunia pun tak payah lha sampai nak belagak dengan cara menunjuk . 

selalu nyer bende nhe jadik bile diorang beli barang yg mahal o non-available kad Malaysia nhe , orang kaya lha katekan , haha :) bile dah beli something tuh mula lha nak nunjuk kad kawan-2 "Hey Guys , check it out , I ade jam tangan buatan Italy taw , korang ade keh" . and mesty korang akan cebik muka , kalau kymah lha kan kymah akan palang balikk , buatan Malaysia terbaekk derr , Ahaha , . so korang jangan lha simpan sikap yg tak memberi ape-2 faedah , cuma akan memberikan kite ramai Musuh oke , :)

kymah buad entry nhe cus kymah ade kenal sorang budak tuh yg belagak dye tinggi lagi daripada menara KLCC , so for ur information lha kan SI'P' buang-2 lha sifat buruk tuh yer , aku bukan nak malukan kao or ape ke , but aku cakap nhe sebagai advice yg aku tahu sikap yg ade kad kao tuh boleyh menyakidkan hati orang lain . so bertaubat lha yerr Sayangs :) 

Tangan pun dah penad menaip , lain kali kite story lagi eh , babaii peeps :)