Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Random Again :)
Saturday, January 21, 2012 | 5:38 AM | 0 comments

Assalamualaikum wbt :) hey there , hari nhe kymah just nak updates entry ape yg terjadi pade diri kymah ehh , ape eh ? ehehe , takde lha , kymah just nak release kymah nyer tension by updates this blogg , so korang yg bace tuhh kalau sakid mate tak payah gatal-2 nak bace lha kan :D . ehehe ,

Ha, hari nhe kymah tinggal berseorangan dengan siBudak Kechik nhe , kejap lagi kymah isik pic dye ehh , :) parents kymah pergi Melaka cus ade kendury umah my cousin , mula-2 kymah nak ekod , but bila mak kate nak pergi kendury then balik kendury tuh teruss balik umah , kymah terus jadik malas , dah lha kendury kan , then terus balikk , penadd ohh --' . so kymah decided malas ekod lha , . Uhu :)

Before mak n abah gerak diorang pesan jangan lupa tutup pintu then kunci rumah sebelum tidor , diorang pesan jugak suh lipat baju yg selori banyakknyer , then pesan suh kymah tydor dengan byah , cus my mum tahu kymah takkan boleyh dah dok umah sengsorang lagi lepas kejadian yg agak memberi kesan yg mendalam dalam hidup kymah , :(

This Is It , Budakk Kechik :D

Okey then , kymah rase macam nak pergi layan fesbukk sampai pagi , Ahaha , babaii peeps :) 
Assalamualaikum wbt ^^,