Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Dah Nak Habis Dah :)
Saturday, December 10, 2011 | 6:31 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)
ha , baru rety nak update belog kan , nhe pun aku pakai lappy si kenitt , HAHA , jangan marah , aku just nak buad simple update , maklum lha kan , tak berapa semangat nak update belog guna lappy orang kan , 


ha , nhe nak story siked , aku belom habis lagi SPM , tapi aku akan habis pada 13 disember nhe , wahhh , lamenyer , kenape lha lame sangatt , . haih , aku jeles dgn orang lain yg dah habis , . 
sementara tunggu result yang bakal keluar nanti , aku akn menjalani khusus , oke-2 i'm running out of time , so thiss all for today , smile always peeps , :)