Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



WISHLIST
Tuesday, September 20, 2011 | 5:37 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt , . hary nhe akuh just nak bagy tao pasal wishlist akuh , dalam banyakbanyak mende yang akuh nak , due bende nhe lha palingpalingpaling akuh idamkan , . kalau lha akuh dapat , memang aku berterime kasih lorh pade sesape yang adeh kaitan , . 
first thing yang akuh memang impikan gilergiler is : NIKON
nikon D30000 pun jadikk lha , asalkan nikon , . 


kegilaan remaja sekarang , .

kalau yang ade duit tuh , boleyh lha beli , mintak je dekad mak ayah , terus dapat , akuh nhe pulak kene kumpul duit sendiri , perghh , alamatnyer bertahun jugakk lha nak dapat , . sebab nak natang NIKON nhe , sebab bile take pic jeh 1rst pic dye memang kemas , . 2nd pic dye terang , n macammacam function adeh dekad NIKON nhe , . waahhhh , dalam bayangan dah , kalaulha akuh dapat nikon , bestnyeh kankankan :D

perkare kedua yang akuh nakk pulak : SONY ERICSON W995
fon nhe dah lame akuh minat , tapi akuh takde duit nak beli , harge pon boleyh tahan jugakk lha kan , . tambah pulak akuh memang suke modelmodel SONY , .

here's some picture of it 



cantekk bukan ? sape takk tergode ,  HAHA

sebenarnyer akuh tak pernah pakai bende mahalmahal nhe , such as fone , orang lain pakai sikid punyeh mahal , aku pakai yang cikai jeh , itupun kongsi wif my mum , haish , takk pe lha , dah memang mak n ayah akuh pk bende tuh takk penting , nak buad macam mane , lagipun akuh kene fokus skunk nhe , . SPM sudah tidak lame lagi , . pape un , akuh harap korang yang bace entry nhe , doadoakanlha akuh akan dapat ape yang idamkan sangat nhe , AMIN , . sekian post akuh untuk hary ni , gudbye peeps , n wish me okeyhh , . lebiu :)