Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



SEMAKIN MENGHILANG
Monday, September 19, 2011 | 6:56 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt , . wahh , sudah lame saye tidak mengupdate belog buruk nhe , . rindu rasenyer , . HAHA , . lame tak udate sebab nakk fokus for TRIAL nhe , bukan ape , result pertengahan taon akuh terok sangat , . macam result budax kelas bawah sekali pun ade , . perh , . hary nhe hary kedue last sebelum trial abis , n kami semua tengah menunggu result kami semua macam mane , . ary nhe akuh jawab subject ICT , macam nak pecah dah kepale , segalegale susah nyer soalan dye bagi , ase nakk meletup pun ade , . suasana study pun makin hilang , sudah kurang kelihatan pelajar2 kad sekolah study meraterate tempat , time exam nhe lha sekolah jadik lintang pukang , bertompok situ , bertompok sini , cari keselesaan lha katekan , . huhu , . . lepas jeh akuh abis trial he akuh telah ditakdirkan masuk ostel balik, setelah kene buang dulu kan , hah , bukan main , . , orang lain dapat borang pemohonan masuk ostel , akuh dapat borang tawaran masuk ostel  pelik kan ? haha , tuh lha sape suh gatal nakk buang akuh dulu , kan dah gedik balik panggil akuh dokk ostel balik , . HAHA , .


huhu , alamak , jam sudah pukul due pagi , . peduli ape kan , esok bukannyer aku pegy sekolah pun , . huhu  tapi mate aku sudah semakin kuyu n makin berat , . xder ape nakk share dah , so bubye for now , luv u , muacxxhh , . :)