Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



KENE LAGI
Wednesday, September 21, 2011 | 9:16 AM | 0 comments
Assalamualaikum wbt , hurm , just nak cakap yang hary nhe frust sesangad , mungkin sebab akuh terkena lagi o maybe akuh sedang syok sendiry , . akuh punyer lha menaruh harapan dekad dye , dye pulak buadd macam nhe dekad akuh , haha , i gues karma comes back around, cause now i'm the one that's hurting yeah , wahh , nyanyi gituh , . huhu  alasan kenekan orang kan , kan dah kene dekad batang hidung sendiry , HAHA , but aku tak berape nak kesah lha ken , sebab nyeh cinte sekarang nyeh jarang jarang dapat kekal sampai ke tue , aku pk macam nhe sebab banyak yang kapel bertahuntahun , tapi bile kawin tak kekal , tapi bile yang baru jeh kenal tak sampai berbulanbulan kawin, insyaallah akan kekal , so mane korang nak pilih ,of coz lha yang kekal n tahan lame tuh ken ? for siDIA , walaupun akuh sedang cube bercinte dengan orang lein , aku tetap akan tunggu kao sampai bilebile , SUMPAH akuh cakap , akuh memang sayangkan kao , eh , sukekan kao ,, . hope suatu hary nanti kite diberi peluang walau sekejap untuk bersame , <---- cilokk ayad novel , bhahahaha :))

sekian sahaja akuh merepek untuk hari ini , tibe masenyeh untuk aku melepaskan rase ngantok kuh ini pada bantal busuk kesayangan , agagaga , kantoi ade bantal busuk  wahahaha , okeyhokeyh , gudnyte peeps, wish me have luck in my live uke , selamat semuanya :D