Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



DEBARAN MAKIN TERASE
Friday, September 23, 2011 | 11:38 PM | 0 comments
Assalamualaikum wbt , ha , today entry akuh just nak story mory pasal due hari lagi akuh mao masuk ostel , . berdebar kodd , excited pun adeh kan , . tapi rase macam tak ready pulak kan , macam terkurung dalam penjare pulak , haha , alasan jeh tue kan ,. btw , ramai gileh kodd yang masuk ostel , just to fulfil their dream to success , ade setengah bebudax cakap "masok ostel buad ape, memboringkan right?" some people sais oheeemmmjayy , excited gileh kodd mao masuk ostel ,,, macam akuh lha kan, akuh exicted dapat masuk ostel , sebabb leh hang same kawan yang raar dengan kite 24/7 , HAHA , tipu jeh , takde lha sampai 24 jam kan , i means the hole day kite asyik jumpe friends kiteh jeh , xdeh lha menyusahkan , . n lagi satu , kebaikan stay dekad ostel nhe , mudah , n dapat study together lha kan , dapat berdikari n many more lha , . so pade yang nak duduk ostel tuh , doadoa lha banyak2 untuk kejayaan masingmasing , moge dengan kiter berdikari macam nhe kite dapat belajar dengan lebih bersungguhsungguh , 

thats all for today , bye peeps :D