Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Beamo's Girls




Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



boringggggg , .
Thursday, April 14, 2011 | 11:04 PM | 0 comments
**hye , . here i come again , HEH , hrum , pe yg sye na share neyh , ialah sal sye hang out besame mbe2 , . HUHUG , .

hru m, smalm ary kamis , smalm sye hang out nan my fwenz , giler mang penad giler ar kate an , 1 bp pusing , dengan panasnyer , . aim we all hang semalam utk kuar wet bank + bly fon , HEH , . owg bgy biasiswa utk bely kperluan ckowl, neyh ta  bende lain yg dbeli nyer ,  HAIsh , pe nak jady lha nan dax zaman skunk (p/s-sebenor nyer kap kad dry sndyry , KAH3) , . smlam sye kuar wet rm120 ajek , da lha wet lam tu de bpe sen jer k, adusss , mang kene sorok lha buku bank fom my mum , law lha ea tau , alamat yer , patah riuk lha sye ea kerje kan , . 


sye bely fon yg berharge rm90 ajek , xder wet na bly yg mhal2 , agy urn sye tna POKAIIII , . n my luvly fwenzs , kema , ea bought c3 kodddd , pergh , ne ade byk wet ea , da lha ea gune wet ea sndiry , camner lha ea smpan wet ea sampai byk cam tuh kaly , byk giler2 , . sies sye kap , sye ta pandai na smpan wet sbyk itu lam satu mse ,  . byngkan lam mse 4 bulan ea da dpat at least rm500 kodd , bih kurang gitur lha , . HEHE , sye urn teringin na pakai fon mahal2 , tapy my parents ta kcy , mang kedekut giler kod , . (ta bek kap gitu kad mum n dad) ,. .


we hang 4 owg , sye sndry , kema , nazy , n keyla , waktu kad bp ue kitowag pecah , sye nan kema , nazy nan keyla , diowng pgy kdai buku 4 buy dictionary n some fails , . then bile sye call diowg , diowg kap diowg tna mam , HAIsh , ne de bengan urn , HEHE , makan dlu , depe kap  da lpo sanad sa , sampai ta sempat na pelawe kami berdua makam skaly , owh , bdw , fahmy , kieynah , dyrah n jannah urn de kaly , but , kami semua berpisah gitur jerk , da lha jannah n dyrah dtg lambat , anda berdue suke menyusahkan kami semua (*_^) , . 4 fahmy n kieynah , kamoo berdue da lha mengepong , pastu na laik awal , ta sport langsung , . sibok na g UMART  , HAHA , kantoi secret fahmy , coe okey , . . 


**hurm , tade pe da na share sbnarnyer , bdw , bg sye smalam mang syok giler lha cus dpat hang out nan mbe2 , . =) bye , .